dijous, 29 de setembre del 2016

Estudia valencià a les EOI

Tindre coneixements de valencià ens obri portes tant en l'aspecte social com en el laboral.Si vols estudiar valencià, et propose que ho faces a les Escoles Oficials d'Idiomes. Encara que haja acabat el període d'inscripció i de matrícula, apropa't a l'EOI i informa't de les places disponibles, de segur que encara n'hi ha una per a tu.

Què oferim?

Bon preu. Podràs fer un curs anual de 120h lectives i l'examen oficial per menys de 100€.
Personal especialitzat. La majoria del professorat és llicenciat en Filologia Catalana i rep una formació específica i contínua per tal d'estar al dia en diverses metodologies.
Bon ambient. Les classes són força comunicatives de manera que és fàcil que es cree un bon rotllo entre els companys i el docent. Vindre a classe no serà gens avorrit.
Títols oficials. Els títols de els EOI són oficials ja que són expedits per la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana. Si treballes o vols treballar en l'Administració pública podràs obtenir punts per cada nivell.
Accés directe. Si tens algun títol previ de la JQCV, podràs accedir al nivell següent sense fer cap prova de nivell.
Prova de nivell. Si ja tens uns coneixements previs però no tens cap titulació, pots fer una prova de nivell per tal d'accedir al curs que s'ajuste als teus coneixements.

dimarts, 6 de setembre del 2016

Cursos de valencià al Casal Jaume I d'Elx

CURS DE VALENCIÀ
"PEL NOSTRE VALENCIÀ EL CATALÀ DE TOTS"
Preparació Nivell Mitjà C1 (JQCV)
Horari: Divendres 18:30h-20:30h
Inici del curs: Divendres 16 de setembre
Preu: 40 €/mes (+5€ de matrícula)
Professora: Annabel Juan
Reunió informativa
Divendres 9 de setembre, 19h
Casal Jaume I, Elx
C/Sant Jordi,2
965426480
Descripció del curs

dijous, 1 de setembre del 2016

Matrícula JQCV

Obert el nou període de matrícula per a les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, de l'1 a l'11 de setembre.
(més informació)