divendres, 27 de juliol del 2012

Nombroses persones signen a favor de l'ús del valencià a l'Ajuntament d'Elx

Més de 800 persones ja han cursat la petició mitjançant la pàgina “change.org” “Per una oficialitat plena de l'ús del valencià” 24/07/12 13:31 - Elx - E.C

Més de 800 persones ja han manifestat el seu desig que hi haja una plena oficialitat de l'ús del valencià a l'Ajuntament d'Elx signant en change.org la petició.

Des de l'associació cívica i cultural El Tempir continua fent proselitisme a favor d'aquesta i demana a la ciutadania en general, que difonga l'enllaç a fi de poder sumar més persones a favor de la causa.

L'objectiu de la campanya consisteix en poder arribar a les 3.000 signatures el més aviat possible a fi de deixar clara la voluntat popular contra la reculada lingüística que ha patit la municipalitat il·licitana amb l'arribada de les polítiques conservadores al consistori d'aquesta localitat del Baix Vinalopó.

Font: El Punt Avui

SIGNA LA PETICIÓ

5 comentaris:

Ana Isabel Poveda ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ana Isabel Poveda ha dit...

Signada. D'altra banda, he trobat una notícia interessant a internet, publicada el divendres: http://www.diariocritico.com/nacional/tribunal-supremo/catalan/valenciano/416090.

M.Àngels Soler ha dit...

Moltes gràcies, Ana Isabel. De notícies com la que comentes, n'ixen moltes. Però no sé per què les qüestions filològiques s'han de portar als tribunals,i aquesta en concret 45 vegades. Són ganes de malbaratar els pocs diners que tenim.

Ana Isabel Poveda ha dit...

Exactament, com el fet malbaratar diners amb el canvi de carrers, mobiliari públic, contenidors i camions de l'Ajuntament d'Elx del valencià al castellà, solament per raons polítiques...Mentrestant retallen a Educació, Sanitat, polítiques d'ocupació... Que ens diguen després que no hi ha diners.

Ana Isabel Poveda ha dit...

*el fet de malbaratar*
Salutacions.