diumenge, 16 de febrer de 2014

Premi Sambori 2014

La Fundació Sambori –amb la col·laboració de la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, la Universitat d’Alacant, la Universitat Jaume I de Castelló i la Universitat Miguel Hernández d’Elx– convoca l’Onzè Concurs Universitari de Narrativa Curta en Valencià PREMI SAMBORI 2014, adreçat a estudiants de les universitats públiques valencianes, d’acord amb les bases següents:

1. Podran participar en aquest concurs tots els estudiants matriculats en el curs 2013-2014, en qualsevol de les titulacions, graus o màsters.

2. Només es podrà presentar una obra per autora o autor; la qual ha de ser original, inèdita, no premiada ni pendent de resolució en cap altre concurs i amb una qualitat lingüística adequada al nivell. Les obres podran ser d’autoria col·lectiva.

3. Les obres hauran de tenir una extensió entre 1 i 5 pàgines DIN A4, i s’hauran de presentar escrites en valencià i a ordinador, en font Arial, en cos 12 i amb un interlineat d’1,5 espais. Els treballs es lliuraran en paper i en suport informàtic.

4. Les obres es presentaran fins al 14 de març de 2014, inclòs, personalment o per correu postal, a la Fundació Sambori (C/ Arquitecte Artal, 3A – baix, 46450 Benifaió). Hauran d’anar dins d’un sobre tancat, on s’escriurà el text següent: “Onzè Concurs Universitari de Narrativa Curta en Valencià Sambori”, i l’adreça. Dins d’aquest sobre tancat s’inclourà el full de participació. A més a més, també s’enviaran per correu electrònic a l’adreça treballs@sambori.net: l’obra anirà en un fitxer adjunt, que portarà per nom el títol de l’obra, mentre que les dades de l’autor o autora (que s’assenyalen al full de participació) aniran en un altre fitxer, amb el nom de “full de participació”.

5. El Jurat Sambori Universitari estarà format per les persones que la Fundació Sambori designe entre el món
universitari. Aquest jurat es donarà a conèixer en una roda de premsa.

6. L’acte de lliurament dels Premis Sambori, s’anunciarà més endavant en el web del Sambori.

7. El Jurat concedirà tres premis principals. El primer premi estarà dotat amb 1.000 euros; el segon, amb 750 euros, i el tercer, amb 500 euros. Si hi ha accèssits, aquests estaran dotats amb 250 euros cadascun. Els relats guanyadors i els accèssits es publicaran dins de la col·lecció Arc de Sant Martí que edita la Fundació Sambori i en el web de la Fundació Sambori.

8. Els drets de publicació de les obres guanyadores entraran a formar part del patrimoni de l’organització del concurs. No obstant això, els guanyadors podran fer ús dels textos sempre que hi facen constar el guardó rebut.

9. El Jurat Sambori Universitari resoldrà totes les qüestions no previstes en aquestes bases.

10. La resolució del Jurat serà inapel·lable.

Alacant, Benifaió, Castelló de la Plana, Elx i València

15 de gener de 2014