diumenge, 4 de juliol del 2010

VALENCIÀ MITJÀ INTENSIU. JULIOL '10

La segona sessió (2/07/10) hem avançat en l'explicació de la flexió verbal amb els altres dos grups de verbs de la 2a conjugació (verbs velaritzats II i verbs especialment irregulars). Hem fet la correcció del segon full de verbs (fotocòpia) i diversos exercicis de verbs del llibre.
Durant la segona part, hem fet el primer dictat i l'he repartit per tal de poder-ne fer la correcció. Després, hem començat el tema dels barbarismes (Unitat 6, p. 84) amb la identificació i correcció dels barbarismes de les 4 primers oracions de l'exercici 1 (p. 84). Per últim, hem llegit el text "Vius estressada" i n'hem fet una xarrada en grup.

FEINA PER A L'ENDEMÀ: repassar la teoria de verbs i fer els exercicis del llibre (p.98-100). Practicar la correcció de barbarismes (ex. 1, oracions f, g, h, i, j. Pàg. 84) i estudiar-ne els més freqüents (p. 86-87). Cal també fer el model d'examen que us he donat fotocopiat i la segona redacció: "Les sectes com a fenomen social" o "L'alimentació i la salut: van sempre juntes?".

BON CAP DE SETMANA (Feu bondat!)