dimarts, 6 de juliol del 2010

VALENCIÀ MITJÀ INTENSIU. JULIOL '10

Hui hem corregit un exercici d'accentuació (fotocòpia) i hem vist la dièresi (regles d'ús i excepcions). Hem practicat tant l'accent com la dièresi amb un exercici de la fotocòpia (1a columna). Abans del descans hem vist un vídeo amb vocabulari sobre els esports (futbol i pilota valenciana). Hem représ la sessió amb un dictat d'un nivell de dificultat alt, per a continuar amb exercicis de vocabulari i de frases fetes (p.297, ex. 7; p. 302, ex. 5; p. 304, ex. 3). A més, hem corregit els barbarismes de les oracions f-j, ex. 1, p. 84 i hem començat el tema dels doblets lèxics (Unitat 6), p. 77. ´Per últim, he repartit l'examen de la Junta Qualificadora per a fer-lo a casa i corregir-lo dijous.

FEINA PER A L'ENDEMÀ: Exercicis 1,2, 3 i 4 (p. 23 i 24) de dièresi i la 2a columna de la fotocòpia. Exercici 2, p. 300 (mots comodí) i la correcció de barbarismes de la p. 85 (oracions k-t). A més, cal fer la p. 78 de doblets lèxics. Us recorde que convé que feu un repàs de verbs amb les p. 124-130 del llibre. Redacció 4: "Les supersticions" o "Vida quotidiana i estrés".

Recordatori: Demà farem un control de repàs de verbs, accentuació, dièresi, barbarismes, frases fetes i doblets lèxics (també hi inclouré grafies i apòstrof per comprovar-ne el domini). Demà també encetarem les exposicions orals (Com de bé ho passarem!!!!)
Bon descans!