diumenge, 27 de juliol del 2014

Corregeix Text 2

10 errades
La migdiada, un somni que acaba als 30 minuts
Sobretaula, sofà i sopor. La combinació d'aquests tres elements converteix la migdiada en una conseqüència més que inevitable, irresistible. Batejada per Camilo José Cela com el ioga ibèric, o elevada a la condició de tresor nacional, la becaina vespertina aixeca passions al nostre país.
Això sí, les ventatges estan condicionades a la dosi: per a que el descans siga saludable i efectiu, els experts en salut de Consumer Eroski recomanen que el temps dedicat a dormir durant la migdiada no excedisca els 30 minuts. El sobrepassar aquest límit pot desencadenar l'efecte contrari al desijat i, fins i tot, ocasionar conseqüències negatives.
Els beneficis d'una bona migdiada no augmenten quant més temps es dorga. Tot el contrari. La durada adequada es troba entre 20 i 30 minuts. Quan la migdiada s'ajusta a aquest període, les persones s'endinsen en els primers compassos del somni i no s'interfereix en la vigília. De sobrepassar aquesta mig hora, és més difícil despertar-se i quan s'aconsegueix és freqüent fer-lo amb mal humor i amb la sensació de no haver descansat prou.

[solució]