dilluns, 18 de juliol del 2011

Com he de fer una redacció

En la classe de hui hem vist com fer (i com no fer) una redacció. Ens hem centrat en el text argumentatiu. Podeu mirar els apunts que teniu en la unitat 14 del llibre i el material fotocopiat.
Hem llegit la redacció següent sobre el reciclatge i hem tractat de trobar els errors que hi apareixen:

Jo reciclar, reciclar no recicle doncs no tens clar que realment totes les deixalles que es dipositen als
 contenidors de paper, vidre i envasos tinga el tractament adequat. El germà d’un amic m’ha dit que com en moltes ciutats no n’hi ha les màquines necessàries, doncs tot va al mateix lloc. Com les autoritats no reciclen, doncs jo tampoc. He, he, he! La veritat és que tindríem que ser més conscients de la quantitat de merda que fem i que cada vegada el món està més contaminat derivant en problemes greus com ara el canvi climàtic que hui en dia és un problema que se sent parlar en la tele però que no té una solució perquè ni els polítics s’aclareixen a posar solucions i així anem a carregar-nos el planeta. Total que el reciclar està molt bé si les deixalles van a parar on tenen que anar per a que cada material es recicle com té que ser. Jo intentaré reciclar més, però ja vorem.

FAENAEscriu una redacció d’unes 150 paraules sobre el reciclatge: recicles? quins productes? penses que reciclem prou? quines mesures es poden prendre perquè el processament de  materials reciclables siga més efectiu i perquè reciclem més a casa?