dimarts, 18 d’octubre del 2011

VALENCIÀ D'ELX

2a sessió (5/10/2011). Hi ha hagut un repàs de l'explicació de la flexió verbal de la setmana passada i hem enllestit el tema dels verbs amb l'acabament de la 2a conj. (verbs velaritzats (II): VIURE, NÀIXER, CRÉIXER i
MERÉIXER). Ho hem practicat a classe amb un parell d'exercicis del llibre (ex. 1, p.111 i ex. 1, p. 114), i hem corregit un full de verbs. Els exercicis de verbs que hi havia per a hui els podeu corregir mitjançant el solucionari del llibre que teniu en "enllaços" del blog. També he repartit un full amb diversos dictats específics i 2 fulls amb textos per a practicar l'expressió oral. Per últim, hem treballat el lèxic dels aliments (p.304).
FEINA PROPOSADA: -Exercicis de verbs (p. 111-114) i 2 fulls fotocopiats (Revisió verbs, doblets i barbarismes).
-Redacció 2: "Les sectes com a fenomen social" o "L'alimentació i la salut: van sempre juntes?
-Lectura del primer text per a fer-ne un comentari escrit breu (p.269).

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, bona vesprada. Sóc una alumna que va aprovar el curs intensiu de juliol i ara estic repassant per a fer la prova de la JQCV. Sabeu si hi ha algun circle de conversa on puga anar per a practicar la parla.
Moltes gracies de bestreta.
Eva.

Anònim ha dit...

El que jo conec és el Voluntariat pel Valencià. Busca'ls a la web i al Facebook. També pots informar-te en l'Oficina de Promoció i Ús del Valencià d'Elx (centre social Altabix).
M.Àngels.

Anònim ha dit...

Hola Mª Àngels, em pots dir com puc contactar amb Ramon? No tinc el seu correu electrònic...

eviasolferino@hotmail.com