dimarts, 20 de novembre del 2012

Es reprenen les proves de JQCV a Elx malgrat els impagaments

La Generalitat garantiza que los alumnos que no pudieron examinarse en Elche de valenciano el pasado sábado, debido a la negativa del profesorado a realizar las pruebas de nivel por los impagos del Consell, podrán hacerlo con normalidad este próximo sábado 24 de noviembre y el 1 de diciembre. (mostra la notícia sencera)

Una solució per als alumnes està molt bé. Sent molt que dissabte passat els alumnes de Mitjà es quedaren sense examinar a Elx. Per això, us demane disculpes.
Però els professors ens quedem sense saber quan cobrarem. Diuen que ens deuen de mitjana 138 euros, és a dir, 69 d'un examen de novembre i 69 d'un altre examen al juny. Però només parlen del nivell Mitjà. Cal tenir en compte que hi ha examinadors que assiteixen també a les proves dels altres nivells. Per tant, la mitjana seria més alta. Anem voluntàriament, sí, però no debades. De fet, he vist com molts companys ja han deixat d'assistir a les proves, no només pels impagaments. Hi ha més demandes. No cobrar ja ha sigut la gota que fa vessar el got.