dissabte, 17 de novembre del 2012

S'anul·la la 2a fase de nivell mitjà a Elx

(notícia)

Hui he pres una de les decisions més dures en la meua carrera professional: no examinar els alumnes. L’Administració no paga els examinadors de la JQCV d’Elx des de novembre de 2011, malgrat que els alumnes han pagat les seues taxes, les quals, per cert, van pujar l’any passat.

Esta decisió cal emmarcar-la dins del context d’impagaments i injustícies que els treballadors i els ciutadans en general estem patint en tot l’estat. Sóc conscient de la llarga llista d’empreses i institucions que no cobren o que pateixen mancances per falta de liquiditat (farmacèutics, famílies desnonades, dependents, serveis socials, sanitat, educació, justícia, etc.) i ni de bon tros considere que jo estiga per damunt de ningú ni que haja de cobrar abans. Crec que si tothom ens unírem i diguérem “açò no es retalla” “açò és injust”, potser podríem canviar moltes coses d’este món. Estic farta de veure com a una família li furten la casa o a un treballador el tiren al carrer amb l’excusa de la crisi. Hui nosaltres hem denunciat una injustícia més.

Sempre hem mirat pels interessos dels alumnes i hui ho hem fet també. Continuar examinant com si no passara res no és mirar pel bé dels alumnes. El problema s’allargaria, la gent continuaria pagant unes taxes “perquè sí” i la Conselleria incomplint. Si jo sabera que amb el diners que em deuen s’estiguera pagant els serveis socials estaria molt més tranquil·la, però sé que no és el cas perquè ells també estan sense cobrar.

Els ciutadans estem fent massa sacrificis per això és hora d’exigir responsabilitats. Com he dit abans, la decisió de hui ha sigut duríssima però espere que els alumnes ens entenguen i accepten les nostres disculpes per les molèsties que els hem pogut causar.

La unió fa la força.

M.Àngels Soler

6 comentaris:

Maria ha dit...

Totalment d'acord amb tu, ha estat una mala passada per als alumnes però no per culpa vostra, sinó per una govern tan ineficaç que no aplica les taxes que paga la gent del carrer als professors, que l'únic que fan és el seu treball, sense més.

Teniu tot el meu suport, només desitge que tot açò se sol·lucione prompte.

Anònim ha dit...

No se quin es el tipus de contracte firmat pels examinadors de la JQCV però us podeu enfrontar a un delicte contra la administració publica

M.Àngels Soler ha dit...

Crec que t'equivoques, Anònim.

Anònim ha dit...

Jo estava parlant respecte al tipus de contracte tipic que fa l'administració central per a cobrir actes determinats. Però no coneix el tipus de contracte que supose que si me equivoque será una relació contractual mercantil i no com la que jo me referia que es tractava de la figura de Personal Laboral Extern per obra o servici.

M.Àngels Soler ha dit...

En qualsevol cas, assumirem les conseqüències, com sempre passa amb els treballadors i no tant amb els que manen.

Anònim ha dit...

Vull donar-te el meu suport.El diumenge vaig llegir la noticia al diari i vaig pensar en tú...
Tens raò la gent sempre diu que no fa rés perque mai es pot canviar rés i això no es veritat. Tota la vida quan la gent fa coses unida,les coses canvien.
Estic totalment d'acord amb tú en allò de "la unió fa la força".
Ha siguit un acte molt heroi.
Laura Server